fbpx
Tillbaka till bloggen

Rekrytering inom kommunikation, marknad och media

Den digitala utvecklingen har under de senaste åren i grunden förändrat vårt sätt att ta in information, konsumera och kommunicera med varandra.

Nya sätt att arbeta kräver ny kunskap och stora organisationer kan få svårt att hänga med. Många företag, även de stora bemanningsföretagen, har ibland svårt att hitta medarbetare med den specialkompetens som behövs idag. Lösningen stavas mer nischade bemannings- och rekryteringsbolag som ­har mycket god kunskap om vad som krävs för att arbeta inom ett specifikt område.

Rekrytering av marknadsförare och kommunikatörer med digitalt fokus

Vi på Knack Rekrytering är specialiserade på den digitala kommunikatören och skannar ständigt av marknaden på nya talanger. Vårt stora kontaktnät och insikten om vad som krävs av dagens marknadsförare och kommunikatörer gör att vi är särskilt duktiga på att sköta rekryteringar som rör just kommunikatörer, redaktörer och kreatörer som förstår de digitala kanalerna.

Vi kan sköta hela processen med profilanalys och rollbeskrivning, annonsering, urval, intervjuer och kontraktsskrivning. Ibland föredrar våra kunder att bara få hjälp med urval och intervjuer, då ordnar vi även det.

Har du behov av förstärkning i teamet?