fbpx
Tillbaka till bloggen

Förstärk marknadsavdelningen med en sommarvikarie

Förstärk marknadsavdelningen

Nu går det snabbt, innan vi vet ordet av står sommaren för tröskeln och vi går in i sköna semestertider. Vem sköter kommunikationen med kunderna under sommaren? Vad händer med webbplatsen, närvaron i sociala medier och innehållsproduktionen när marknadsavdelningen går på ledighet? 

Visst vore det skönt att släppa allt när solstolen hägrar, men det är inte den smartaste strategin för den som vill behålla sina kunders intresse. Under ledigheten har vi tid för läsning av bloggar och sociala medier. Dessutom går många i jobbytartankar under semestertider och söker på nätet efter en ny, intressant arbetsplats till hösten. Uppdaterade flöden ökar möjligheterna att synas. 

Passa på att producera innehåll under sommaren

Att underhålla de digitala kanalerna har ni som företag med andra ord allt att vinna på. Så varför inte anlita ett riktigt proffs som tar hand om er kommunikation medan du och dina kollegor är på semester? Kanske någon som kan SEO-anpassa texterna på er hemsida, skriva regelbundna blogginlägg, sköta uppdateringar på Facebook och andra sociala medier eller förbereda texter inför höstens aktiviteter. Det kan underlätta att ha guider, artiklar och nyhetsbrev klara när hösten drar igång. 

Copywriters, webbredaktörer och seo-proffs

Vi har ett stort antal kandidater som gärna skippar strandhänget för att jobba under sommarmånaderna. Med sina gedigna spetskunskaper och långa erfarenheter i branschen tar de sig an olika uppdrag som rör digital kommunikation. Vi erbjuder självgående, professionella och effektiva: 

  • Content/community managers
  • Webbredaktörer
  • SEO-experter 
  • Copywriters 
  • PR-konsulter 
  • Korrekturläsare 

Hör av dig och berätta om just era behov, så ser vi till att du med gott samvete kan luta dig tillbaka i hängmattan i sommar!