fbpx

Video Creative till Folket

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som Video Creative blir du en del av ett helt nytt team hos Folket, en av stans mest nyskapande reklambyråer. Du arbetar tillsammans med andra kreatörer, strateger och doers helt dedikerat med OKQ8. Hela teamet rekryteras nu och arbetet drar igång i mars. Din arbetsplats blir i Folkets fina lokaler centralt på Söder i Stockholm, och du jobbar väldigt nära och håller kontinuerlig kontakt med OKQ8 i varje projekt.

Som Video Creative …

… arbetar du tillsammans med ditt team för att driva OKQ8:s varumärken och affär framåt. Fokus ligger på att skapa rörligt innehåll åt OKQ8 i kanaler som inte är köpt media. Det kan handla om att skapa film för sociala medier eller butiksskärmar. Du kommer även att fotografera för kampanjer i egna kanaler, det kan handla om produktbilder till ett utskick eller till skyltar i butik. Du skapar nytänkande, kreativt och kostnadseffektivt rörligt content och bygger en bank av stillbilder. Du kommer att: 

• Filma, klippa och ”grada” rörligt material
• Göra enklare animationer
• Vara med i den kreativa processen med fokus på rörligt material
• Skapa content-format för egna kanaler och social medier
• Skapar rörligt innehåll till sajt, sociala medier och andra relationsskapande kanaler
• Ta stillbilder

Vi söker dig:

Som Video Creative arbetar du självständigt och kreativt med filmproduktion, från idé till färdig produkt. Du hittar vägar för att skapa innehåll som skapar engagemang, även med en liten budget. Du ser en utmaning i att testa format och idéer och är intresserad av att utveckla och laborera för att få gott resultat i form av engagemang hos OKQ8:s olika målgrupper. Du får lätt saker ut händerna och hittar sätt att stötta kampanjer och initiativ med din speciliatet – film och bild. Vi hoppas även att du är öppen, lösningsorienterad och engagerad i allt från detaljer till helhet!

Det här får du!

Du blir en del av ett kreativt team hos en sammansvetsad byrå där varje roll spelar roll. Med möjlighet att forma arbetets kreativa processer och skapa fantastisk kommunikation blir du expert på din kunds varumärke. Du blir en del av en nytänkande och växande byrå och fungerar tillsammans med ditt team som ett stort företags inhousebyrå. 

Om OKQ8/Q8

OKQ8/Q8 är inne på en spännande utvecklingsresa för att driva försäljningen och varumärkena inom OKQ8 Scandinavia i Sverige och Danmark. Ett stort fokus ligger på att tydliggöra positionen inom att äta-on-the go och deras roll i samhället för framtidens mobila lösningar för människor i rörelse. 

Du ansöker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!