fbpx

Projektledare till kreativt team

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som projektledare blir du en del av ett helt nytt team hos en av stans mest nyskapande reklambyråer? Du arbetar tillsammans med andra kreatörer, strateger och doers helt dedikerat med en stor kund som har mycket på gång. Hela teamet rekryteras nu och arbetet drar igång i mars. Du och dina nya kollegor är anställda av reklambyrån och fungerar som kundens inhouse-byrå. Din arbetsplats har du huvudsakligen hos reklambyrån som sitter i fina lokaler centralt på Söder i Stockholm. 

Som projektledare…

… arbetar du tillsammans med ditt team för att driva ett av Sveriges mest välkända varumärken och affär framåt. Fokus ligger på digital marknadsföring, content och kampanjer. I din roll har du huvudansvaret för leverans till kund samtidigt som du värnar om teamets motivation och välmående. Du kommer att:

  • Ta ett tydligt ledarskap i alla större projekt
  • Agera chef för inhousebyrån/teamet
  • Budgetera och fördela resurser tillsammans med kund
  • Sätta mål för teamet tillsammans med kund och se till att de nås
  • Se till att tidsplaner och budgetar följs
  • Se till kundnöjdheten genom hela projektets gång
  • Säkerställa kostnadseffektiviteten i alla produktioner
  • Ta fram tydliga arbetsprocesser för arbetet mellan team, kund och andra
  • Hålla god och kontinuerlig kontakt med samarbetspartners och konsulter

Vi söker dig som

Har en stark förmåga att driva ditt team framåt genom tydligt ledarskap och metoder som maximerar slutleveransen. Du är en people-person med huvudet på skaft när det kommer till kundkontakt och samarbetspartners såväl som dina medarbetare. Du har en lång erfarenhet av budgetering och tidsplanering som ger varje produktion lika mycket kvalitet som kostnadseffektivitet. Du vet vart målet är och du får alla att röra sig dit med ett leende på läpparna. Vi hoppas även att du är positiv, ambitiös, snabb, lättlärd och prestigelös!

Det här får du!

Du blir en del av ett kreativt team i en hos en sammansvetsad byrå där varje roll spelar roll. Med möjlighet att forma arbetets kreativa processer och skapa fantastisk kommunikation blir du expert på din kunds varumärke. Du blir en del av en nytänkande och växande byrå och fungerar tillsammans med ditt team som ett stort företags inhouse-byrå. 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!