fbpx

Copywriter och kreativt ansvarig

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som Copywriter blir du en del av ett helt nytt team hos Folket, en av stans mest nyskapande reklambyråer. Du arbetar tillsammans med andra kreatörer, strateger och doers helt dedikerat med OKQ8.

Hela teamet rekryteras nu och arbetet drar igång i mars. Din arbetsplats blir i Folkets fina lokaler centralt på Söder i Stockholm, och du jobbar väldigt nära och håller kontinuerlig kontakt med OKQ8 i varje projekt.

Som Copywriter och kreativt ansvarig…

 arbetar du tillsammans med ditt team för att driva OKQ8:s varumärken och affär framåt. Fokus ligger på att hjälpa kunden med hela spektrat av marknadsföring – från tryckt material på lokala stationer till digital marknadsföring och kampanjer i externa medier. Du har en kreativ ledarroll i arbetsgruppen och ansvar för att utveckla och förvalta koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler. Du kommer att: 

  • Säkerställa kreativ höjd och affärsmässig relevans
  • Leda och motivera arbetsgruppen i det kreativa arbetet
  • Driva det kreativa arbetet och utveckla kreativa processer speciellt anpassade för kund
  • Säkerställa att kreativiteten används som ett verktyg att för att nå verksamhetens och teamets uppsatta mål
  • Skriva kampanjorienterad copy och copy för köpta kanaler. Du säkerställer även att texterna håller företagets tonalitet
  • Presentera idéer och koncept och för dialog kring det kreativa uttrycket på och detaljerad nivå med kund

Vi söker dig som

Har god erfarenhet av att arbeta som copywriter och ta det kreativa ansvaret för teamet. Du ser affärsmålen lika tydligt som de kreativa idéerna – du säkerställer att kundens kommunikation fungerar, tar för sig, blir ihågkommen, gillas och skapar effekt, samtliga kanaler. Du trivs med att ta ett övergripande koncept- och varumärkesansvar i smått och stort och kan motivera teamet att arbeta mot uppsatta kommunikations- och affärsmål. Erfarenhet från retail är ett plus. Vi hoppas även att du är öppen, lösningsorienterad och engagerad i allt från detaljer till helhet!

Det här får du!

Du blir en del av ett kreativt team i en hos en sammansvetsad byrå där varje roll spelar roll. Med möjlighet att forma arbetets kreativa processer och skapa fantastisk kommunikation blir du expert på din kunds varumärke. Du blir en del av en nytänkande och växande byrå och fungerar tillsammans med ditt team som ett stort företags inhouse-byrå. 

Om OKQ8/Q8

OKQ8/Q8 är inne på en spännande utvecklingsresa för att driva försäljningen och varumärkena inom OKQ8 Scandinavia i Sverige och Danmark. Ett stort fokus ligger på att tydliggöra positionen inom att äta-on-the go och deras roll i samhället för framtidens mobila lösningar för människor i rörelse. 

 

Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Mars -2018

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment på telefon 0703-415111 alternativt via email jill@knackrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!