fbpx

Kreativ copywriter

Ska du rekrytera en copywriter eller har behov av en frilansande copywriter under en period, hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

 

Den här tjänsten är tillsatt.

Vi sätter nu ihop ett team till en ny inhousebyrå till Arla. Du blir en del av en arbetsgrupp som består av både byrå-kreatörer och kundens marknadsavdelning. Som en del av den nya byrån kommer du att arbeta med digital marknadsföring och produktion av content som rör matinspiration, hälsa och hållbarhet. Du får tillfälle att arbeta med olika välkända varumärken i en kreativ och inspirerande miljö. 

Dina arbetsuppgifter som kreativ copywriter

  • Du tar tillsammans med byråns Creative Director fram koncept, format och idéer
  • Du utvecklar och implementerar tonaliteten i redaktionell copy och annat skrivet innehåll
  • Du leder kreativa projekt och leder ibland flera produktionen på samma gång
  • Du ansvarar för den skrivna kommunikationen, till exempel manus, native-artiklar och kommunikationen i sociala medier
  • Du hittar vägar och uppmuntrar teamet att använda storytelling i kommunikationen 

Kreativ copywriter
Vi söker dig som…

…har tidigare erfarenhet av att arbeta som kreativ copywriter på reklam- eller digitalbyrå. Du har arbetat mot olika målgrupper och förstår både kanaler och mottagare. Du är kreativ och förstår hur dina texter hjälper byrån att nå sina mål. Storytelling, sociala medier och digital kommunikation ligger dig varmt om hjärtat. 

 

Det här får du

Du får vara med i uppstarten av en ny inhousebyrå med höga ambitioner. Tillsammans med ett kreativt gäng kommer du att arbeta med varumärken och projekt som rör matinspiration och hälsa. Du är anställd hos Folket, en nyskapande reklambyrå på Söder, och arbetar hos Arla.

Arbetsort: Stockholm
Omfattning: heltid
Start: mars -2018

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment via email jill@knackrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!