fbpx

Social Media Manager till ny inhousebyrå hos Arla

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vi sätter nu ihop ett team till en ny inhousebyrå till Arla. Du blir en del av en arbetsgrupp som består av både byrå-kreatörer och kundens marknadsavdelning. Som en del av den nya byrån kommer du att arbeta med digital marknadsföring och produktion av content som rör matinspiration, hälsa och hållbarhet. Du får tillfälle att arbeta med olika välkända varumärken i en kreativ och inspirerande miljö. 

Din roll som Social Media Manager

Du är ansvarig för olika varumärkens närvaro i sociala medier. Främst kommer du att arbeta med Facebook, Instagram, YouTube, Twitter och LinkedIn, vars algoritmer du förstår och känner. Allt handlar om matinspiration, hälsa och hållbarhet.

  • Du sätter strategier tillsammans med andra i teamet och sköter produktion och planering av innehåll och kampanjer för sociala medier.
  • Du bygger, formar och kommunicerar med era communities i de olika sociala kanalerna.
  • Du köper mediautrymme och sköter betalda kampanjer på era sociala plattformar.
  • Du analyserar, justerar och optimerar hela tiden ditt arbete. 
  • Du ser till att innehåll och format håller en kreativ höjd och du arbetar för att utveckla kommunikationen.
  • Du utvecklar format och producerar själv innehåll i form av bilder, text och kanske film.  

Vi söker dig som…

…har tidigare erfarenhet av att arbeta som sociala medier-redaktör på mediebyrå, reklambyrå eller digitalbyrå. Du har arbetat mot olika målgrupper och förstår både kanaler och mottagare. Förmodligen tycker du om att arbeta med både strategi och produktion och du vädrar klickraketer och intressanta vinklar på långt håll. Vi tror att du älskar mixen av skrivande, bildhantering, analys och optimering. Förhoppningsvis gillar du även mat. 


Det här får du!

Du får vara med i uppstarten av en ny inhousebyrå med höga ambitioner. Tillsammans med ett kreativt gäng kommer du att arbeta med varumärken och projekt som rör matinspiration och hälsa. Du är anställd hos Folket, en nyskapande reklambyrå på Söder, men arbetar hos Arla.  

 

Arbetsort: Stockholm
Omfattning: heltid
Start: mars -2018 

Du söker tjänsten via vårt formulär. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Jill Parment via email jill@knackrekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!