fbpx

Digital AD – konsultuppdrag

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Nu söker vi för vår uppdragsgivare The Amazing Societys räkning en riktigt vass digital AD på konsultbasis. Uppdraget omfattar ca 50-60 timmar med start omgående och pågår ungefär fram till årsskiftet.

The Amazing Societys DNA är digitalt; de strävar alltid efter att utforska, utveckla och utmana alla existerande och framtida digitala möjligheter och därför vill vi att du som konsult eller frilans också har den viljan och det synsättet. Kort och gott bör du ha ett digitalt fokus, men också kunna jobba kanaloberoende.

I rollen som digital AD kommer du att:

  • Ha ansvaret för den visuella delen i leveransen, från ax till limpa
  • Skissa och visualisera idéer genom moodboards, storyboards och mock-ups
  • Ta arbetet vidare till färdig leverans, i samarbete med copywriters, content specialister, content creators och CD

Vem är du?

Du har omfattande erfarenhet av koncept- och idéutveckling och du brinner för ditt hantverk. Du förstår kundens affär och kan omvandla affärskritiska och strategiska insikter i briefen till koncept och idéer med faktiska uttag.

  • Du har dokumenterad erfarenhet av att skapa starka koncept och idéer
  • Du har ett drivet hantverk, gärna med särskild kompetens inom t ex grafisk formgivning, illustration, animation eller film
  • Du arbetar obehindrat inom Adobe CC

Du är förmodligen driven, nyfiken, prestigelös och en sann lagspelare. Att ha goda relationer med kollegor och kunder är helt säkert viktigt för dig, liksom att vara produktiv och utvecklas både individuellt och i teamet.

Om The Amazing Society

The Amazing Society är en kommunikationsbyrå som erbjuder strategi, kreativitet, produktion och distribution – allt under ett och samma tak. Byrån hjälper företag och varumärken skapa framgångsrik kommunikation genom att ta utgångspunkt i sociala och digitala kanaler. Allt för att strategiskt, kreativt, snabbt och effektivt kunna svara mot marknadens behov. Efterfrågan på vårt arbete gör att vi hela tiden växer med nya kunder. Till uppdragsgivarna hör bland annat Svanen Miljömärkning, OBH Nordica, Semper, Jernhusen, Cloetta, Axfood, Folkuniversitetet och många fler.

Du kommer att ingå i ett ambitiöst gäng som strävar efter kreativ höjd såväl som kvalitet i produktion. De har en prestigelös anda och stort fokus på att trivas tillsammans, på och med jobbet.

Vi intervjuar löpande och tillsätter snabbt. I din ansökan vill vi se en portfolio och cv eller motsvarande, du kommer att få svara på några korta frågor så du behöver inte bifoga ett personligt brev.