fbpx

Junior designer med öga för detaljer

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Som designer hos An Ordinary Day kommer du att arbeta med framtagning av material av olika slag. Det är stort fokus på originalarbete och vi hoppas att du gillar att ta fram grafer och infographics för designbyrån har återkommande uppdrag av den typen. 

Du kommer även att arbeta med layout av tidningar och hjälpa till med produktion av banners, broschyrer och annonser, både för print och digitala kanaler. Vi tror att du trivs med att göra ut redan satta kreativa idéer, har ett sug efter att lära dig mer och tycker om att hugga i där det behövs.

Är du An Ordinary Days nya designer?

  • Du har förmodligen jobbat ett par år med grafisk formgivning och design
  • Du känner dig hemma i Adobe, framför allt i Indesign, Photoshop och Illustrator
  • Du tycker att det är roligt att lära dig med nya digitala verktyg och program
  • Som person är du självgående och trygg i dig själv
  • Du vågar testa dig fram och har inte svårt för att be om hjälp och ställa frågor när du är osäker
  • Du är van vid att jobba mot satta deadlines och tycker att det kan vara kul med snabba puckar ibland

Om An Ordinary Day

An Ordinary Day är en liten designbyrå med ett mysigt kontor på Hornsgatan i Stockholm. Där blir du en efterlängtad och viktig del av en trio – du arbetar med de två grundarna Pernilla och Jorunn. Det finns mycket att göra och även om det är stort fokus på originalarbete nu finns möjligheter att lära och utvecklas inom designområdet.

Om du har intresse av att arbeta med rörligt och illustrationer är det roligt, men det är inget krav.

Om tjänsten som junior designer

  • Omfattning: Heltid
  • Arbetsplats: Kontoret på Södermalm
  • Start: Så snart som möjligt

Om rekryteringen

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering. Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.