fbpx

Digital marknadsförare till SmartaSaker.se

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

SmartaSaker är ett växande e-handelsföretag med stora ambitioner. Deras fysiska butik och kontor ligger vid S:t Eriksplan i Stockholm. Nu letar de efter en digital marknadsförare / e-handelsansvarig som ska komplettera teamet. 

Vi tror att du är lite av en kundresenörd som gillar att tweaka och testa nya saker. Du kommer att ansvara för e-handeln och jobba tätt tillsammans med VD:n Ella och kommunikatören Hedda för att se till att SmartaSaker ständigt utvecklas, uppdateras, struktureras och optimeras. 

Som digital marknadsförare kommer du att:

 • driva digitala projekt med syfte att öka synlighet, trafik och konvertering
 • underhålla och optimera webbplatsen tillsammans med dina kollegor
 • analysera och följa upp trafik och konverteringsmål
 • kartlägga kundresan och CLV, customer lifetime value
 • utforska affiliate marketing tillsammans med samarbetspartners

(Vad din roll ska heta kan vi bestämma senare, kanske e-handelsansvarig, digital marknadsförare eller e-commerce manager.)

Vem du är

Du har antagligen redan jobbat med och/eller pluggat digital marknadsföring och funderar mycket över kundens upplevelse och perspektiv. Du gillar att jobba med webb och e-handel och om du har erfarenhet av e-handel med många produkter är det toppen.

För att trivas i rollen tror vi att du har:

 • erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom e-handel
 • bra koll på olika digitala verktyg och en vilja att lära nytt
 • kunskaper i Googles verktyg, framför allt Analytics

SmartaSaker jobbar i Askås e-handelslösning och i Apsis när det gäller kundresan, kundkommunikation och marketing automation. Förmodligen kommer det senare att uppdateras till Apsis One inom kort. Om du är bekant med något av dessa verktyg är det ett plus, men det är inget krav.

Om SmartaSaker

SmartaSaker är ett entreprenörsdrivet företag där alla hugger i, jobbar på och firar våra framgångar. I sortimentet finns noga utvalda prylar som alla hem behöver för att göra vardagen enklare och roligare. SmartaSaker växer i Sverige och Norge och har siktet inställt på andra marknader.

Om tjänsten

 • Omfattning: tillsvidareanställning på heltid
 • Arbetsplats: Kontoret på S.t Eriksplan i Stockholm
 • Start: Så snart som möjligt

Rekryteringsprocessen

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Vi som driver och jobbar på Knack Konsulter & Rekrytering tycker att mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer. Aktuell forskning visar också att blandade team presterar bättre än homogena.

Varmt välkommen med din ansökan så hörs vi i slutet av sommaren!