fbpx

Digital redaktör till Skin Concept

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Skin Concept söker en redaktör med goda kunskaper om digital kommunikation och mycket god språkkänsla. Hos Skin Concept blir du en del av marknadsteamet och är med och formar rollen, som är ny. Vi jobbar från vårt kontor i Bromma, Stockholm.

Som digital redaktör arbetar du brett, med både intern och extern kommunikation, och ägnar en stor del av din arbetstid åt att skriva. Eftersom mycket av det underlag du använder kommer från USA översätter och kurerar du material av av olika slag.

Du kommer att att skapa innehåll för både trycksaker och digitala kanaler och arbeta nära vår interna utbildningsavdelning, Brand Managers, vd och kollegorna i marknadsteamet. Du rapporterar till markandschefen.

Som digital redaktör kommer du att:

  • Skriva texter för webb och sociala medier.
  • Skapa och skicka nyhetsbrev
  • Skriva innehåll till trycksaker
  • Ha kontakt med pr-byrå och andra samarbetspartners
  • Ha kontakt med influensers och skönhetsredaktörer

Vi hoppas att du är bra på att omformulera komplex information till kraftfulla budskap som passar olika målgrupper och kanaler.

För att trivas i rollen som digital redaktör hos Skin Concept tror vi att du:

  • har lätt för att välja innehåll, hitta vinklar och få ur dig texter.
  • är van vid att översätta och bearbeta engelska till svensk text med bra flyt
  • har öga för detaljer och är noggrann
  • trots att du är något av en språkpolis, kan ta till dig andras åsikter om dina texter
  • är lite irriterad över att den här annonsen innehåller ett par slarv- och språkfel

Du är empatisk, nyfiken och sugen på att lära dig mer om hudvård. Vi hoppas att du har egna idéer om hur vi kan utveckla vår kommunikation i digitala kanaler, på samma gång som du har full förståelse för att det finns planer och riktlinjer att följa och att man ibland måste skynda långsamt.

Om Skin Concept

Skin Concepts vision är att höja den professionella hudterapeutens anseende och framgång genom kvalitativa utbildningar, innovativa produkter och oöverträffad kundservice.

Vi distribuerar professionell hudvård på den svenska marknaden och har idag kontor på tre orter; Göteborg, Helsingborg och Stockholm. En viktig del av Skin Concepts verksamhet är kostnadsfria, produktrelaterade kurser och vi representerar The International Dermal Institute, världens största och mest välrenommerade utbildningscenter för vidareutbildning av hudterapeuter. Alla leveranser sker från vårt kontor och lager i Norra Ulvsunda i Stockholm.

Tjänsten är på heltid med start snarast. Vi ser över ansökningar löpande, varmt välkommen att söka jobbet redan idag!