fbpx

Projektledare till marknadsavdelning

Vi söker en projektledare med goda kunskaper om marknadsföring för en uppdragsgivares räkning. Det är ett vikariat på heltid under ett år med möjlighet till förlängning. 

Du kommer att jobba hos ett tillväxtbolag som verkar inom samhällsutveckling med fokus på hyresrätter, bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell. Som marknadsprojektledare stöttar du produktionsteamet och leder produktionen av informations- och produktionsmaterial som rör nya bostadsprojekt.

Som projektledare på marknadsavdelningen kommer du att:

  • ansvara för planeringen, budgeten och framtagandet säljmaterial, bofaktablad, tillvalsmaterial och annat som behövs för projektet
  • planera och leda kampanjer och ansvara för marknadsbudget, tidsplaner och uppföljning
  • bearbeta texter, beställa rendering, foto och film, skicka ut nyhetsbrev och se till att våra projekt marknadsförs till våra olika målgrupper
  • kvalitetssäkra att all kommunikation följer riktlinjer och grafisk profil
  • ansvara för att den information som vi publicerar i digitala kanaler, på byggplatsen, i tryckt säljmaterial och på samarbetspartners webbplatser har korrekt information om våra projekt 
  • projektleda mässor och evenemang som första exempelvis spadtag och säljstarter

Du rapporterar till Chef Konceptualisering och har många kontaktytor, både intern och externt. Du jobbar nära AD och copy och ser till att de får underlag, tydliga riktlinjer och inspiration från dig. Du har en tät dialog med affärsutvecklare, projektutvecklare och säljansvarig för att analysera säljtakten och se till att marknadsföringsinsatser anpassas för de olika byggplatserna, så att vi når våra mål. 

Vem är du?

För att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från att jobba i en liknande roll, gärna i närhet till bostadsprojekt. Du är förmodligen: 

  • analytisk och proaktiv med god förmåga att få projekt att röra sig framåt
  • strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten
  • en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift
  • van vid att ta eget ansvar och samarbeta med andra

Vi tror även att du är serviceinriktad och får energi av att se resultat och arbeta med flera projekt och människor parallellt. Du blir del av ett härligt team i en verksamhet som har mycket på gång. Trots pandemin händer det mycket trevligt här. Digitala sociala aktiviteter och möten är numera en självklar del av vardagen. 

Uppdraget är på heltid under ett år med eventuell förlängning. Normalt jobbar vi under kontorstid, men byggstarter och evenemang gör att vi ibland behöver vara flexibla när det gäller arbetstid. 

Omfattning: heltid

Start: april/maj enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Längd: 1 år

Rollen tillsätts så snart som möjligt, så sök direkt om du är intresserad!