fbpx

Innehållsproducent till KFO, konsult

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Vi söker en innehållsproducent och webbredaktör för ett uppdrag på 80% från och med nu och cirka sex månader framåt. Du har några års erfarenhet av att arbeta med webbpublicering och digital kommunikation. Varmt välkommen till oss på KFO!

Vad kommer du att göra?

Du ansvarar för produktion och publicering av innehåll på vår webbplats och i sociala medier. Du skriver egna texter och redigerar och SEO-anpassar texter från andra medarbetare i vår organisation. Du hittar och redigerar bildmaterial som passar våra målgrupper och kanaler.

För att trivas i rollen tror vi att du

 • Är van att jobba i CMS, till exempel WordPress eller Episerver
 • Har erfarenhet av rutiner kring bloggpublicering
 • Har grundläggande kunskaper i html-redigering
 • Vet var du hittar royaltyfria sajter och kan anpassa bilder enligt branding guidelines
 • Kan formatanpassa bilder för webbpublicering och publicering i sociala medier
 • Har koll på bildredigering, som att lägga samman foto med illustration eller grafik
 • Vet hur du SEO-anpassar det material du publicerar
 • Har erfarenhet av publicering i sociala medier
 • Är van vid att följa upp ditt arbete genom verktyg som Google Analytics och de mätverktyg som finns i de sociala kanalerna
 • Du har goda kunskaper i svenska och är en säker skribent

Du är med stor sannolikhet en digital native med känsla för detaljer. Du är nyfiken och gillar att hålla dig uppdaterad kring digital kommunikation och seo. Har vi riktig tur är du tävlingsinriktad och gillar att hitta vägar för att klättra hos google och slå tidigare resultat i sociala medier.

Verktyg du behöver ha koll på:

 • Episerver
 • Adobe Creative Suite
 • Microsoft 365 (teamkommunikation i Teams)
 • Buffer

Om uppdraget

Start: Snarast
Omfattning: ca 80%
Period: från nu och cirka 6 månader. För rätt person finns goda chanser till förlängning och/eller att uppdraget övergår i anställning.
Arbetsplats: På distans och på kontoret som ligger centralt i Stockholm

Om KFO

Arbetsgivarföreningen KFO har förtroendet att företräda 4 200 medlemmar som tillsammans har närmare 135 000 anställda. KFO:s medlemmar utgör en kärna i svenskt närings- och samhällsliv och bedriver långsiktigt hållbara och värdeskapande verksamheter, som gror och utvecklas i Sverige. Vår föreningsidé är ”En fristående arbetsgivarorganisation för medlemmar med ett större engagemang” och vi bygger verksamheten på vårt fundament att alltid vara ambitiösa, engagerade, modiga och tydliga. Detta guidar oss i allt vi gör, allt från hur vi uppför oss i relation till våra medlemmar och vår omvärld men också hur vi behandlar varandra som medarbetare. Vårt medlemslöfte är ”vi skapar bättre förutsättningar för engagerade arbetsgivare”.

Vi skapar förutsättningar för tillväxt och utveckling för våra medlemmar vilka är verksamma inom en rad olika sektorer och branscher; från kooperativt och ömsesidigt drivna företag, Samhall, ideella föreningar, civilsamhällets organisationer till idéburna välfärdsorganisationer. Genom att integrera arbetet med att teckna kollektivavtal om anställningsvillkor, löner, pensioner och försäkringar, med intressepolitisk verksamhet, vill vi bidra till ökad medlemsnytta och effektivare resurshantering.

Hösten 2020 kommer till stor del att präglas av en mycket omfattande avtalsrörelse som påverkar nästan tre miljoner anställda i Sverige. KFO har 75 kollektivavtal som ska omförhandlas och detta påverkar samtliga medlemmar.