fbpx

Digital kommunikatör/skribent – Konsultuppdrag på distans

DET HÄR UPPDRAGET HAR HITTAT SIN MATCH, MEN DET KOMMER NYA… SKICKA GÄRNA IN DIN PROFIL >>HÄR

Vi söker dig digitala kommunikatör och säkra skribent som vill arbeta två heldagar per vecka, gärna långsiktigt. Du har erfarenhet av redaktionellt arbete och kan på ett prestigelöst sätt producera egna texter och korrigera befintliga.

Du kommer bland annat att skriva texter till webb, sätta ihop följebrev, och producera allt från nyhetsbrev till remissvar. Vår uppdragsgivare arbetar med hållbarhets- och miljöfrågor och vi hoppas att du delar det intresset.

Skribent och digital kommunikatör

I den här rollen är det bra om du:

  • snabbt kan identifiera målgrupp och sätta en passande tonalitet
  • brinner för att producera olika typer av texter
  • tycker om att förenkla komplex information
  • tycker om att ge råd och stöd kring digital kommunikation

Det är ett plus om du har grundförståelse för sökmotoroptimering och Google Analytics. I övrigt spelar det oss ingen roll var du kommer ifrån, hur gammal du är eller vad du har för bakgrund.

Om uppdraget

Uppdraget är på deltid, två dagar per vecka, och utförs mestadels på distans. Det finns även möjlighet att arbeta på det trevliga kontoret som ligger på Södermalm i Stockholm. Uppdraget drar igång i mars och löper på tillsvidare.

Om du har projektledaregenskaper och intresse för att planera evenemang kan arbetstiden utökas till heltid under några månader i höst.

Varmt välkommen med din ansökan!