fbpx

Produktionsledare till Stockholms Skrivbyrå

NU HAR DU HAMNAT PÅ EN GAMMAL ANNONS!

Du är varmt välkommen att klicka här och skriva in dig hos oss för att finnas i vårt nätverk och få våra utskick när det dyker upp nya möjligheter.

Stockholms Skrivbyrå söker en självgående, kvalitetssäker och lösningsorienterad produktionsledare som gillar att skriva och har lätt för att fatta snabba beslut. Du produktionsleder konsultuppdrag som rör kommunikation och marknadsföring och hanterar allt från snabba textproduktionsuppdrag till årslånga konsultlösningar. 

Vi tror att du gillar att rodda flera projekt parallellt och trivs med många kontaktytor – dina relationer till uppdragsgivare och konsulter är avgörande för smidig produktionsledning och snygga leveranser. Våra konsulter jobbar ofta hemifrån eller från egna kontor, så du sköter mycket av den kontakten via mail och telefon. Det blir även en del kundmöten, hos oss och på stan.

På Stockholms Skrivbyrå finns tre anställda copywriters och ett nätverk med fler än 500 frilansande skribenter, copywriters, översättare och andra skrivande kommunikatörer. Vi hjälper framför allt till med produktion av innehåll för digitala kanaler.

Ordning, tempo och kärlek till skrivandet

I rollen som produktionsledare lägger du ut jobb både internt och externt. Du tar samtal kring avtal och arvode med såväl uppdragsgivare som konsulter och ser till att förväntningar och leveranser lirar så att alla blir glada och nöjda. Du skriver offerter, avtal och fakturerar. Så från ax till limpa i varje uppdrag!

Vi är ett litet team med stora nätverk, så hos oss blir du en viktig spelare. Du får gärna vara en naturlig ledare som smidigt ser till att alla inblandade håller deadlines och hög kvalitet. Eftersom byrån är liten kan du åka på allt från att köpa mjölk till att säkra att vi har papper och toner till skrivaren.

I många uppdrag spelar du en viktig roll i att korrekturläsa och kvalitetssäkra konsulternas arbete innan du levererar texterna till våra uppdragsgivare. Ett gott öga för språk är därför nödvändigt. Kanske tycker du själv om att skriva? I så fall finns möjlighet att skriva alla möjliga texter.

Det här är i första hand ett ettårigt vikariat med det finns möjlighet till förlängning och fast anställning.

Om Stockholms Skrivbyrå

Stockholms Skrivbyrå levererar texter av många olika slag till marknadsavdelningar, myndigheter, byråer, startups och några av Sveriges största bolag. Våra uppdragsgivare vänder sig till oss när det är dags att sätta en digital strategi, hitta tonläget, skriva seo-texter, blogginlägg eller pressmeddelanden. VI är särskilt duktiga på digital kommunikation, sökmotoroptimering, och content- och inbound marketing. Vi utbildar även i skrivande. Vi tar oss an korta projekt, löpande uppdrag och längre konsultlösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!