Konsulter frilans och interim - Knack Konsulter & Rekrytering

Konsulter, frilansar och interim

Ibland händer något oväntat som gör att hjälp behövs. Och det snabbt. Vi har ett stort nätverk av självgående och flexibla konsulter och frilansar som tycker om att kastas in i olika typer av uppdrag. Hör av dig till oss så tar vi kostnadsfritt fram förslag som passar dig!

Konsulter med koll på kommunikation, marknadsföring, produktion och design

Under många år har vi byggt våra nätverk av människor med olika typer av kunskaper och personligheter. Det gör att vi snabbt kan hitta den person du behöver; kanske en digital kommunikatör, content manager, projekt- eller produktionsledare, copywriter, art director eller designer? Vi har även fantastiska ledare som är redo att ta nästa kliv; marknadschefer, kommunikationschefer och Creative Directors!

Så här går det till:

1

Ring eller fyll i vårt formulär

Vi tar reda på vem du söker och vilken typ av kunskaper som behövs.

2

Du får förslag på konsulter

Du får kostnadsfritt förslag på konsulter som passar för uppdraget.

3

Konsulten börjar jobba!

Du väljer en konsult och uppdraget är igång. Fakturan kommer från Knack.

Att få noggrant utvalda kandidater som matchade kompetenskraven, kulturen och teamet, underlättade och snabbade på processen mycket!

Robert Hedlund, Visual Art

Hitta en konsult!

Ring Jill

Slå mig en signal så hjälper jag dig att hitta en konsult direkt!

08-556 042 00

Fyll i vårt formulär

Vi är ditt bollplank!

Utvecklingen inom marknad och kommunikation går fort och det är inte alltid lätt att veta hur mycket man kan kräva av en person, hur en roll bör definieras och vad som kommer att krävas av teamet om ett par år.

Vi bollar gärna dina utmaningar och hjälper dig med att sätta ihop kravlistor, formulera behov och skriva annonser för att säkra upp att du gör en långsiktigt smart rekrytering.