fbpx
Tillbaka till bloggen

Rekryteringskonsult inom kommunikation

Vi på Knack Rekrytering hjälper till med rekrytering och bemanning av roller inom kommunikation, marknad och media. Vi hjälper våra kunder att tänka långsiktigt och bygga flexibla team som klarar förändring. Nu söker vi en rekryteringskonsult med stort intresse för försäljning och affärsutveckling. Är det du?

Om rollen

Du kommer att driva rekryteringsprocesser från start till mål. Du utvecklar våra nätverk och bygger relationer med kunder och kandidater. Du gör behovsanalyser, tar fram kravprofiler och skriver annonser. Du söker lämpliga kandidater och tänker fritt och kreativt när det gäller att nosa upp talanger. Du gör urval, håller intervjuer, genomför kunskapstester och presenterar kandidater för våra kunder. Du tar referenser och följer både arbetsgivare och kandidat hela vägen i mål och även efter det. I rollen ingår även säljarbete gentemot nya och befintliga kunder. Eftersom Knack Rekrytering är ganska nystartat finns det stora möjligheter att vara med och forma verksamheten

Vem är du?

Vi tror att du har arbetat med rekrytering under några år och att du har erfarenhet av försäljning. Du har god kunskap om de verktyg och kompetenser som krävs för att arbeta på en modern marknadsavdelning eller byrå och förstår de behov som kommer med den digitala utvecklingen. Du är en social och driven person som har lätt för att skapa och hålla liv i goda relationer. Du har ett äkta intresse för människor och god analytiskt förmåga – du är ett matchmaking-proffs helt enkelt. 

Ordning och reda är en självklarhet och du har lätt för att prioritera och få saker gjorda. Du gillar nya utmaningar, har hög energi och är inte rädd för situationer som kräver förhandling.

Vad får du?

Vi är ett litet team som jobbar hårt, men inte mer än 8 timmar om dagen. Som medarbetare på Knack Rekrytering får du stor frihet och möjlighet att forma dina dagar och rutiner. Vi gillar att ha roligt på jobbet och vi välkomnar nya tankar och initiativ. Förhoppningen är att vi tillsammans ska göra många lyckade rekryteringar och få Knack Rekrytering att växa.

Om anställningen

Anställningen är tillsvidare med 3 månaders provanställning.
Lönen består av en fast och en rörlig del.
Start så fort vi har hittat den vi söker.
Kontoret ligger i centrala Stockholm.

Ansök idag

Skicka din ansökan till anna@knackrekrytering.se. Intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Kleinwichs Magnusson på anna@knackrekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!