Kurser - Knack Konsulter & Rekrytering

Digitala kurser inom kommunikation och contentproduktion

Våra kurser

Webbredaktörens verktygslåda

Vi ger dig en inblick i webbredaktörens jobb och ansvarsområden och du får bekanta dig med olika verktyg och tekniker. Vi ger dig en inblick i webbredaktörens jobb och ansvarsområden och du får bekanta dig med olika verktyg och tekniker.

Projektledning
i praktiken

Den här kursen ger dig konkreta verktyg och modeller som hjälper dig att leda projekt på ett framgångsrikt sätt. Den här kursen ger dig konkreta verktyg och modeller som hjälper dig att leda projekt på ett framgångsrikt sätt.

Digital
design

Vill du känna dig trygg med att designa för digitala kanaler? I den här kursen lär du dig vilka format, verktyg och förutsättningar du har att jobba med.

Skriva för
digitala kanaler

Att skriva kort och kärnfull copy som når fram är en konst i alla kanaler. Här lär du dig tricken hur du anpassar din text för att passa i just den digitala sfären.

Hur går det till?

Vi vill att du som tar en av våra kurser ska känna att du är redo att börja jobba med det du har lärt dig.

Att läsa en kurs hos oss innebär en intensiv heldag där praktiska övningar och exempel varvas med lärarledda instruktioner. Konkreta tips och introduktion till de viktigaste verktygen.

Skicka in din ansökan till kursen. Se till att ha ett cv till hands som du kan bifoga, vi vill gärna veta vem du är och vad du har gjort.