Kurser online inom digital kommunikation - Knack Konsulter & Rekrytering

Kurser online inom digital kommunikation och content

Knacks digitala kurser ger dig spetskompetens och hjälper dig vidare i din karriär. Få verktyg för att jobba som webbredaktör eller projektledare i digitala projekt, förbättra ditt skrivande digitalt eller upptäck nya processer genom design thinking.

Knacks kurser

kurs skriva för digitala kanaler

Skriva för digitala
kanaler

Att skriva kort och kärnfull copy som når fram är en konst i alla kanaler. I vår kurs lär du dig tricken för att anpassa din text så att den fungerar i den digitala sfären.

Webbredaktörens viktigaste verktyg

Här ger vi dig en inblick i webbredaktörens jobb och ansvarsområden och du får bekanta dig med olika verktyg och tekniker för webbredaktörer.

kurs design thinking

Design
Thinking

Denna kurs ger dig ger metoder och verktyg inom design thinking, för ett iterativt arbetssätt som främjar innovation och utveckling av nya tjänster och produkter. 

kurs digital projektledning i praktiken

Digital projektledning

Denna kurs ger dig konkreta verktyg och modeller som hjälper dig att planera, genomföra och leda digitala projekt på ett framgångsrikt sätt.

Hur går det till att läsa en kurs hos Knack?

Att läsa en av våra kurser innebär en intensiv heldag online där praktiska övningar och exempel varvas med lärarledda instruktioner. Du får konkreta tips och introduktion till de viktigaste verktygen.

Vi vill att du ska få med dig ny kunskap, handfasta verktyg och massor av inspiration. Efteråt ska du känna att du är redo att börja jobba med det du har lärt dig och utvecklas vidare.

Du kan läsa mer om innehållet och skicka in din anmälan på respektive kurssida. Berätta gärna lite om dig själv och länka till din LinkedIn-profil, hemsida eller portfolio. Vi vill veta vem du är och vad du har gjort.

Har du frågor om kurserna? Hör gärna av dig!

Behöver ditt team fylla på med ny kompetens?

Kompetensutveckling och inspiration kan ge ny energi och öka produktiviteten i teamet. Kanske vill ni vässa ert skrivande, bli bättre på att jobba agilt eller boosta era innovationsprocesser med effektiva metoder. Vi kan ta fram en skräddarsydd kurs eller inspirationsföreläsning som passar just era behov, eller sätta ihop ett paket av kurser för teamet. Tillsammans kommer vi fram till vilket innehåll och upplägg som passar bäst.