fbpx

Kurser inom digital kommunikation och marknadsföring

Ny kunskap ger inspiration och ny energi på samma gång som den ökar produktiviteten i teamet. Kanske vill ni vässa ert skrivande, bli bättre på att jobba agilt eller boosta era processer med effektiva metoder?

Behöver ditt team fylla på med ny kompetens?

Det händer mycket inom digital kommunikation och marknadsföring och vi behöver alla se till att fylla på med kunskap för att hänga med. En heldag eller ett par halvdagar med en expert kan göra stor skillnad. Låt oss sätta ihop den typ av utbildning ni behöver.


AI, klarspråk eller strategi för digital kommunikation?


Ibland räcker det med en injektion av ny kunskap för att få till den förändring som krävs. Våra föreläsare och workshopledare kommer från branschen och kan anpassa innehållet till de utmaningar ni sitter med idag.

Kanske är det läge att ta en kurs i hur ni kan arbeta med AI för att snabba upp produktionen, få en föreläsning om klarspråk för tydligare kommunikation eller köra en workshop med era copys och content writers för att hitta just ert tonläge i text?

Flera av oss som arbetar på Knack har varit lärare på Hyper Island och Berghs och vi har ett stort nätverk av experter inom olika områden. Många av dem föreläser, lär ut och coachar professionella team.

Vi skräddarsyr kurser, inspirationsföreläsningar och workshops och vill alltid sätta ihop innehåll som ger er så mycket kunskap som möjligt på kort tid. Hör av dig om du vill bolla kurs eller utbildning!