Jobbcoachning för dig som söker jobb - Knack Konsulter & Rekrytering

Jobbcoachning

Behöver du bolla din framtid och få ökad förståelse för hur marknads- och kommunikationsbranschen utvecklas just nu? Få hjälp av någon annan att se dina klarast lysande styrkor och få råd om hur du ställer om siktet för att landa ett jobb där du trivs på riktigt? Då är du varmt välkommen till oss på jobbcoachning. 

Coachning för dig som söker jobb inom kommunikation, marknad och design

Många i vår bransch upplever att den roll de haft tidigare har förändrats i snabb takt. Digitaliseringen har gått förhållandevis fort och den har resulterat i att jobbtitlar har tillkommit, roller har breddats och att kraven i jobbannonser ofta är orimliga. 

Vi träffar dagligen stora företag, små företag, arbetssökande, konsulter och kreatörer. Att få diskutera och höra olika infallsvinklar hjälper oss att lägga pussel. Utan att slå oss för hårt på bröstet vågar vi säga att vi har bra koll på branschen och de möjligheter den ger framöver. 

Och en sak är klar. Vi presterar bättre när vi trivs på jobbet. Vi mår bra av att få syssla med sådant matchar vår personlighet och de kunskaper vi har samlat på oss. Därför fokuserar vi mer framåt än bakåt när vi coachar. Vi läser in oss på din bakgrund, men använder det som har varit för att leta efter ledtrådar och spår som leder dig på rätt väg framåt. Vissa som kommer till oss behöver ett jobb, andra vill hitta tillbaka till pirret. Vi hoppas kunna hjälpa till med båda. 

En jobbcoachning hos Knack kostar 5 000 kr inkl moms.

Coachning kring vad?

Jobbcoachningen består av ett samtal som pågår under ungefär en och en halv timme. Vi fokuserar på det som känns viktigast för dig, några exempel kan vara:

 • Din bakgrund, framtid och personliga egenskaper
 • Kartläggning av roller som skulle kunna passa dig
 • Idéer och tips för att definiera vilka arbetsformer som passar dig bäst
 • Genomgång av CV, LinkedIn och personligt brev med tips på eventuell förbättring
 • Rådgivning om kompetensutveckling eller förstärkning av befintlig kompetens
 • Vägledning kring branschens löner, titlar och ansvar
 • Kortfattad handlingsplan med nästa steg

Jag fick handfasta tips och en genomarbetad handlingsplan. Rekommenderas varmt.

Karin, Kommunikatör

Experter på kommunikation, marknad, design och tech

Vi som coachar är rekryteringskonsulter. Vi är ett team med lång samlad erfarenhet av att arbeta med marknadsföring, kommunikation och design – på byråer, marknadsavdelningar, techbolag och reklamskolor, som anställda och frilans. Vi håller hela tiden koll på roller, titlar och kompetensområden inom branschen och uppdaterar oss kring relevanta utbildningar och kurser. 

Hur går det till?

Hör av dig till oss för att boka in en tid. Inför samtalet vill vi gärna veta lite mer om dig. Vi vill helst att du skickar in cv, personligt brev, eventuell portfolio och länk till LinkedIn, så att vi kan förbereda oss genom att titta igenom allt innan vi möts.

Coachningssamtalet, som tar ungefär en och en halv timme, kan genomföras antingen digitalt eller på plats på vårt kontor i Gamla Stan. Vi håller förstås avstånd och respekterar myndigheternas instruktioner.

Några dagar efter samtalet får du en uppföljning per mejl med de viktigaste stegen i din handlingsplan framåt, på vägen mot ditt nästa drömjobb. Om du vill berättar vi även om dig för våra kollegor så att vi tillsammans kan hålla ögonen öppna för möjligheter som passar dig.

Efter att du har fått uppföljningen kommer en faktura från oss som ska betalas inom 20 dagar. Om du betalar som privatperson kostar jobbcoachningen 5 000 kr inkl moms, om du tar det via ett företag blir det 4 000 kr exkl moms.

Precis den pepp och spark i baken som jag behöver för att komma vidare i mitt jobbsökande.

Susanne, UX designer

Din jobbcoach

Lotta Saxe, jobbcoach inom marknad och kommunikation på Knack

Lotta
Saxe

Lotta har jobbat i marknads- och kommunikationsbranschen i över 15 år på både byrå- och kundsidan. Hon har även varit länge på branschskolorna Berghs och Hyper där hon coachat både studenter och yrkesverksamma.

Boka jobbcoachning

Vill du boka in coachning? Hör av dig och berätta kort om dig själv, så återkommer vi snart med förslag på tider! (Fält markerade med* behöver fyllas i.)


  08-18 20 00

  hej@knackrekrytering.se

  Våra kurser inom digital kommunikation

  Digital
  projektledning

  Den här kursen ger dig konkreta verktyg och modeller som hjälper dig att planera, genomföra och leda digitala projekt på ett framgångsrikt sätt.

  Skriva för
  digitala kanaler

  Att skriva kort och kärnfull copy som når fram är en konst i alla kanaler. Här lär du dig tricken för hur du anpassar din text för att passa i just den digitala sfären.

  Webbredaktörens
  viktigaste verktyg

  Här ger vi dig en inblick i webbredaktörens jobb och ansvarsområden och du får bekanta dig med olika verktyg och tekniker.

  Följ oss på LinkedIn för lediga jobb, spaningar och tips!