Coachning Coachning

Coachning


Behöver du bolla din framtid och få ökad förståelse för hur branschen utvecklas just nu? Få hjälp av någon annan att se dina klarast lysande styrkor och få råd om hur du ställer om siktet för att landa ett jobb där du trivs på riktigt? Då är du varmt välkommen till oss. 

Coachning för dig som söker jobb inom kommunikation, marknad och media

Många i vår bransch upplever att den roll man haft tidigare har förändrats i snabb takt. Digitaliseringen har gått förhållandevis fort och den har resulterat i att jobbtitlar har tillkommit, roller har breddats och att kraven i jobbannonser ofta är orimliga. 

Vi träffar dagligen stora företag, små företag, arbetssökande, konsulter och kreatörer. Att få diskutera och höra olika infallsvinklar hjälper oss att lägga pussel. Utan att slå oss för hårt på bröstet vågar vi säga att vi har bra koll på branschen och de möjligheter den ger framöver. 

Och en sak är klar. Vi presterar bättre när vi trivs på jobbet. Vi mår bra av att få syssla med sådant matchar vår personlighet och de kunskaper vi har samlat på oss. Därför fokuserar vi mer framåt än bakåt när vi coachar. Vi läser in oss på din bakgrund, men använder det som har varit för att leta efter ledtrådar och spår som leder dig på rätt väg framåt. Vissa som kommer till oss behöver ett jobb, andra vill hitta tillbaka till pirret. Vi hoppas kunna hjälpa till med båda. 

Vad ingår?

Coachningen består av ett samtalet som pågår under ungefär en och en halv timme. Vi fokuserar på:

  • Din bakgrund, framtid och personliga egenskaper
  • Kartläggning av roller som skulle kunna passa dig
  • Idéer och tips för att definiera vilka arbetsformer som passar dig bäst
  • Genomgång av CV, LinkedIn och personligt brev med tips på eventuell förbättring
  • Rådgivning om kompetensutveckling eller förstärkning av befintlig kompetens
  • Vägledning kring branschens löner, titlar och ansvar
  • Kortfattad handlingsplan med nästa steg

Experter på kommunikation, marknad och media

Vi som coachar är rekryteringskonsulter. Vi är ett team med lång samlad erfarenhet av att arbeta med marknadsföring, kommunikation och media – på byråer, marknadsavdelningar och reklamskolor, som anställda och frilans. Vi håller hela tiden koll på roller, titlar och kompetensområden inom branschen. 

Erbjudande under mars och april

Under mars och april får du coachning via Skype, Teams eller annan digital kanal till reducerat pris: 2500 kr exkl. moms. Under ungefär en och en halv timme går vi igenom din bakgrund och framtid, kartlägger vad du vill göra, och pratar om hur du bäst hittar rätt. Vi fokuserar framåt, och du får råd om kompetensutveckling, ansvarsområden och titlar inom branschen. Vi ser också över ditt cv och din LinkedIn-profil. Efteråt får du en kortfattad handlingsplan för vägen framåt.

Hur går det till?

Hör av dig till oss för att boka in en tid. Tillsammans kommer vi fram till vilken digital kanal som passar bäst. Inför samtalet vill vi gärna veta lite mer om dig. Vi kommer att be dig att skicka in cv, personligt brev, eventuell portfolio och länk till LinkedIn, så att vi kan förbereda oss genom att titta igenom allt. Vi kommer också att be dig att förbereda dig genom att fundera över ett antal frågor. 

Några dagar efter samtalet får du en sammanfattning med de viktigaste stegen i din handlingsplan framåt, på vägen mot ditt nästa drömjobb. Om du vill berättar vi även om dig för våra kollegor så att vi tillsammans kan hålla ögonen öppna för möjligheter som passar dig.

Hör av dig till oss och berätta kort om dig själv, så återkommer vi snart med förslag på tider.

 

JAG VILL BOKA TID!