Ditt bollplank för rekrytering - Knack Konsulter & Rekrytering

Vi är ditt bollplank för rekrytering och resursplanering

Ibland när man växer och behöver anställa är det svårt att veta vilken väg som är bäst att gå. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer växa, har koll på misstagen man kan göra och hjälper dig att undvika dem. Knack kan vara ditt bollplank när du ska rekrytera inom kommunikation och marknadsföring.

Bolla dina utmaningar med oss

Utvecklingen inom marknad och kommunikation går fort och det är inte alltid lätt att veta hur mycket man kan kräva av en person, hur en roll bör definieras och vad som kommer att krävas av teamet om ett par år.

Men det finns hjälp att få. Vi bollar gärna dina utmaningar och hjälper dig med att sätta ihop kravlistor, formulera behov och skriva annonser för att säkra upp att du gör en långsiktigt smart rekrytering.

bollplanket: att anställa är att marknadsföra företaget

Vi har koll på fallgroparna – så att du inte behöver!

Under tiden vi sköter en rekrytering för dig, företräder vi även ditt företags varumärke.

Därför ser vi till att alla som ansöker får svar och information om processen och bygger relationen med dem på lång sikt.

Vi ser varje rekrytering som en möjlighet att stärka ert varumärke och skapa goda relationer för framtiden. 

bollplanket hjälper dig med rekrytering av specialist

Specialist, allt-i-allo eller mittemellan?

Har ni redan annons ute, men ont om tid eller kunskap om just den här rollen?

Är det ont om sökande när ni vill anställa och svårt att veta hur ni ska hitta rätt?

Vi kan bistå i alla olika delar av processen, oavsett om det gäller för spridning av annonser, sköta intervjuer och urval eller genomföra praktiska cases och tester.  

Väldigt proffsigt, snabbjobbat och flexibelt. Och roligt! Ni är härliga människor som bidrar med både klokhet och energi.

Maria Sörnell, Marknadschef – Storytel

Bolla med oss!

Lotta Saxe

Kontakta Lotta

Behöver du utöka ditt team, vill ditt företag anställa eller vill du kanske bara filosofera kring framtiden med oss? Kontakta mig eller mina kollegor så är vi ditt bollplank när det kommer till rekrytering inom marknadsföring, kommunikation, design och andra närliggande områden! 

lotta@knackrekrytering.se
070-515 19 28

Hur lång tid tar en rekrytering? 

Vi vet att en snabb rekryteringsprocess oftast är bättre än en långdragen. Även om rollen är knepig att tillsätta ser vi sällan att processen eller resultatet blir bättre för att vi ger oss själva mer tid. Det bästa är när vi är aktiva i att sprida information om att tjänsten är öppen, när vi själva söker efter personer som passar och när vi, i samarbete med vår uppdragsgivare, skapar en process med bra energi och fart. Normalt sett tar en rekrytering 3-6 veckor hos oss. 

För att kunna hålla vår planering kräver det att det rekryterande företaget gör plats i kalendern för intervjuer. Dessutom är det viktigt att alla som är involverade i rekryteringen har samma bild av vem vi söker.

Om vi ska matcha en konsult med uppdrag går det mycket snabbare. Beroende på profil tar det ungefär 1-5 dagar. 

Är det extra bråttom? Knacks konsultakut hjälper dig!