Digital kommunikatör till Almi - Knack Konsulter & Rekrytering

Digital kommunikatör till Almi

Almi söker en digital kommunikatör/webbredaktör till kommunikationsavdelningen.. Du blir en del av ett litet team som ansvarar för Almis digitala kanaler. Ditt fokus ligger på effektiv och engagerande kommunikation för webb, nyhetsbrev och sociala medier. Du får arbeta i en miljö som kretsar kring entreprenörskap och egenföretagande.  
 
Som webbredaktör … 

… leder du utvecklingsarbetet för Almis digitala kommunikation och agerar beställare gentemot vår digitala byrå. Du arbetar med nyhetsvärdering, skriver och tar fram innehåll som är intresseväckande och ökar trafiken till Almis kanaler. Du arbetar mot kortsiktiga och långsiktiga mål och uppdaterar kanalerna regelbundet samtidigt som du planerar och genomför både små och stora digitala kampanjer. Som webbredaktör jobbar du även med de tekniska bitarna bakom kommunikationen, så som sökmotoroptimering och användarvänlighet på webben för att ge besökarna den bästa, tänkbara upplevelsen. 
 
Vår önskelista
 
Du har en relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom webb, media, kommunikation och/eller marknad. Du är en språksäker skribent som är van att arbeta brett med innehåll. Du vet var du ska leta efter viktig information och spännande nyheter, och är en fena på att hålla kontinuerlig kontakt med organisations alla grenar. Vi hoppas också att du:
  • Har nyhetsnäsa och gillar att skriva redaktionella artiklar
  • Har arbetat med webbpublicering, helst i EpiServer.
  • Klarar enklare bildhantering och har erfarenhet av Adobe-sviten, främst Photoshop
  • Har ett starkt intresse för digital kommunikation och några års erfarenhet av arbete med digitala kanaler.
  • Har kunskaper som gör att du kan agera beställare när vår webb behöver utvecklas.
 
Om Almi
 
Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Almi ägs av staten tillsammans med regionala ägare och finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet.
Almi har ca 500 medarbetare. På huvudkontoret i Stockholm arbetar 22 personer i ledning och stabsfunktioner. Almi Företagspartner AB är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. För mer information om Almi, se http://www.almi.se