Strategisk projektledare som kan finska

Är du en finsktalande strategisk projektledare? Är du sugen på att bli del av en snabbt växande startup som utmanar den traditionella byråmodellen tillsammans med ett härligt gäng? Är du en kundfokuserad, ambitiös person som gillar struktur? Har du tidigare erfarenhet från byrå eller kreativ inhouse-avdelning, kanske till och med i Finland? Då är det nog du som är Klingits nästa projektledare!

Hos Klingit får du möjlighet att leda flera designprojekt parallellt för allt från tech-startups till globala stora varumärken, en spännande roll med högt tempo. Du får ansvaret för flera kunder samtidigt som du samarbetar nära talangfulla kreatörer från olika delar av världen. Din roll är avgörande för att leverera resultat och bygga starka kundrelationer som en del i Klingits tillväxtsresa.

Klingit jobbar dels med varumärkesutveckling och även med all form av designproduktion: annonsering, trycksaker, digitala lösningar, rörlig media, presentationer och webbdesign.

Som projektledare på Klingit kommer du att:

 • ha övergripande kundansvar och daglig kontakt med ett antal av våra kunder, däribland våra kunder i Finland
 • guida kunderna rätt i linje med deras mål och sätta dig in i och konkretisera såväl deras behov som varumärke och vision
 • ansvara för och leda designprojekt hela vägen från första brief till slutleverans
 • ansvara för och leda strategiska varumärkesprojekt från workshop och research till slutleverans
 • finnas till för dina kollegor, designers och utvecklare över hela världen för deras egna utveckling och motivation
 • säkra att alla projekt är effektiva i sin leverans och håller kvalitet enligt de högt ställda kraven
 • arbeta proaktivt med merförsäljning av Klingits tjänster
 • arbeta med utveckling av koncept och briefer
 • fördela resurser
 • följa upp budget och hålla i projektplaner

Vem är du?

Du har ett naturligt driv, gillar när det är högt tempo och att jobba i team. Det är bra om du:

 • har erfarenhet av att rodda flera kunder och leda många designprojekt samtidigt. På design-/ varumärkesbyrå eller en inhousebyrå, och gärna på en finsktalande byrå
 • har erfarenhet av att driva arbete inom varumärkesutveckling och ta fram varumärkesplattformar
 • är trygg i att leda och ge feedback till designers
 • pratar och skriver obehindrat på svenska, engelska och finska
 • är bekväm i att ha kontakt med kunder och hålla presentationer
 • har bra kunskap, förståelse och känsla för marknadsföring, branding och design

Om jobbet

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Arbetsform: hybrid, med bas på kontoret i Gamla Stan i Stockholm (resor kan förekomma)

Om Klingit

Klingit är en snabbväxande creative tech start-up som erbjuder ett modernt, skalbart och enkelt sätt för företag att få hjälp med design och webbutveckling. Klingit har med sin innovativa modell vuxit snabbt och har idag över 100 kunder och ett team på 40+ medarbetare över hela världen.

Här blir du en del av ett roligt, stöttande och tight team i en spännande, internationell och energifylld miljö. Klingit är i en tidig fas i sitt bolagsbygge och har stora ambitioner, så det finns goda möjligheter att växa och att kunna påverka. Utöver att skapa en tjänst våra kunder älskar jobbar de även aktivt med att bygga en attraktiv kultur som gör att alla trivs, växer och ständigt utvecklas tillsammans. 

Klingits modell bygger på övertygelsen att högkvalitativ design och utveckling är nyckeln till framgång för växande varumärken, och de drivs av att skapa fler likvärdiga möjligheter för kreatörer över hela världen. Genom att joina Klingit bli du en del av en resa att bygga något helt nytt som kan ha en stor påverkan på kommunikationsbranschen.

Möt teamet: https://www.instagram.com/klingitdotcom/?hl=en 

Se Klingits portfolio: https://klingit.com/se/portfolio

Sök direkt om du är intresserad!

Mångfald av människor och perspektiv är en grundläggande förutsättning för lyckade organisationer och aktuell forskning visar att blandade team presterar bättre än homogena. 

Vi uppmuntrar alla som stämmer in på profilen i annonsen att söka och använder oss av kompetensbaserade metoder för fördomsfri rekrytering.

Inget personligt brev behövs men du får gärna svara på några frågor på nästa sida, och skicka med cv och/eller länk till LinkedIn-profil.

Om du tror att rollen passar dig, sök gärna direkt, för vi genomför intervjuer löpande. 

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@knackrekrytering.se.