Konsultakuten

Konsultakuten

Om man bryter ett ben, skär sig eller drabbas av kraftig yrsel kan man behöva uppsöka akuten. Men vad gör man åt missade deadlines, sena jobbkvällar eller luckor i teamet under förkylningstider? Jo, man uppsöker konsultakuten!

Proffsiga självgående konsulter

Knack Rekryterings konsultakut hjälper dig att hitta en kvalificerad konsult på bara några dagar. Det är enkelt. Du ringer oss eller fyller i formuläret där du kort berättar om vilken typ av kunskaper konsulten behöver och när jobbet drar igång. Vårt nätverk består av duktiga digitala kommunikatörer, copywriters, innehållsproducenter, filmare, projekt- och produktionsledare och kreatörer inom media och reklam. Så snart vi får in en förfrågan påbörjar vi arbetet med att ta fram rätt konsult. 

Svar inom 24 timmar

I en bransch där den digitala förändringsresan går snabbare och snabbare är det inte konstigt att det ibland behövs inhopp med kort varsel. Vi har gjort det till vår mission att förenkla rekryteringsprocessen och konsultmatchningen för företag som möter dessa utmaningar. Genom att förmedla personer som vi själva kommit i kontakt med under våra många år i branschen kan vi levera snabbt och tryggt. Våra konsulter kan inte bara visa ett kvalificerat CV utan möter även de sociala och kommunikativa krav som förväntas.

Genom att fylla i formuläret kan du enkelt specificera vilken typ av konsult du söker och för vilket uppdrag. Vi återkommer till dig inom 24 timmar, oftast snabbare! Varmt välkommen.