Tillbaka till bloggens huvudsida

För dig som söker jobb

Tips och inspiration för dig som söker jobb

 • Så får du drömjobbet – anpassa din jobbansökan!

  Så får du drömjobbet – anpassa din jobbansökan!

  I jakten på nytt jobb är det lätt hänt att flera arbetsgivare får exakt samma version av ditt CV och personliga brev. Om anledningen inte är ett bristande intresse för tjänsten från din sida, så bör du kanske ändra strategi. Genom at...

  Läs inlägg

 • Längtar du efter en förändring?

  Längtar du efter en förändring?

  Sommarledigheten är ett perfekt tillfälle för reflektion. Var befinner jag mig just nu och vart är jag på väg i mitt yrkesliv? Ska jag stanna eller lämna? Vågar jag kanske ge upp det trygga invanda för att istället satsa på något nyt...

  Läs inlägg

 • Förbered dig före, under och efter intervjun 

  Förbered dig före, under och efter intervjun 

  Visst kan vägen till en lyckad jobbintervju verka omöjlig – ett hemligt recept som bara några få har tillgång till. Det finns dock två gyllene regler: var förberedd och tro på din förmåga. Här kommer ytterligare tio tips som ...

  Läs inlägg